Des de que el Centre Júlia Farré va obrir les seves portes al 2016 hem treballat per poder donar un servei especialitzat en les diverses àrees de la nutrició.

Com expertes en dietoteràpia, una de les nostres principals motivacions es la de poder donar el millor servei possible a les persones que pateixen lipedema: https://www.centrojuliafarre.es/dietas/lipedema/

Treballem acompanyant a les persones des de una primera fase de detecció fins al tractament de la mà d’altres especialistes per poder abordar cada cas de la manera més integral possible . El Centre de Nutrició Júlia Farré ofereix un servei a preus reduïts per als socis de Limfacall que es descriu a continuació:

• Pack de visites amb descompte exclusiu  270 euros (preu original  310 euros) que inclou:
– Primera visita
– Lliurament de pautes
– Quatre seguiments
Ens pots coneixer millor i contactar amb nosaltres en els següents enllaços:

Desde que el Centro Júlia Farré abrió sus puertas en 2016 hemos trabajado para poder dar un servicio especializado en las distintas áreas de la nutrición.

Como expertas en dietoterapia, una de nuestras principales motivaciones es la de poder dar el mejor servicio posible a las personas que padecen lipedema: https://www.centrojuliafarre.es/dietas/lipedema/
Trabajamos acompañando a las personas desde una primera fase de detección hasta el tratamiento de la mano de otros especialistas para poder abordar cada caso de la manera más integral posible.
El Centro de Nutrición Júlia Farré  ofrece su servicio a precios reducidos para las socias de Limfacall que se describe a continuación:
• Pack de visitas con descuento exclusivo 270 euros (precio original  310 euros) que incluye:
– Primera visita
– Entrega de pautas
– Cuatro seguimientos
Puedes conocernos mejor y contactar con nosotras en los siguientes enlaces: