Corresolidaris  amb la col·laboració del Ajuntament de Cornellà de Llobregat i Barcelona Voluntaria, organitzen el proper diumenge 16 d’abril de  2023, la  3a CAMINADA SOLIDÀRIA PEL RIU LLOBREGAT.

La caminada recapta aquest any fons per als afectats de LIMFEDEMA i LIPEDEMA, mitjançant la seva associació LIMFACALL (Associació Catalana d’Afectats de Limfedema i Lipedema).

La CAMINADA té dos circuits un de 5 Km i altre de 9 Km aproximadament  per la vorera del riu Llobregat

HORARIS

16 d’abril de 2023

SORTIDA: 10:00 hores 

Les sortida i la arribada: UP Club Cornella: https://goo.gl/maps/KtQnRCrwiSFJ9V619

Transport públic: FF.CC Cornellà-Riera (3 minuts) Bus 94-95 (2 minuts) L5 Cornellà (10 minuts)

Pàrquing gratuït: Centre Comercial Splau

INSCRIPCIONS I  PREUS

La caminada te un cost de 8 euros i (inlcou  bufanda de coll de regal+butifarra+beguda)

Les inscripcions podran ser tramitades a través de portal

https://xipgroc.cat/ca/curses/RiuCornella2023/caminada/inscripcio/sensexip

Les inscripcions de la Caminada es tancarà el dijous 13 d’abril a las 23:59 hores. La caminada tè un màxim de 350 participants.

NORMATIVA GENERAL

El dorsal de totes les proves, s’ha de portar posat en una zona visible. Estarà prohibit participar sense dorsal.

Aquells participants que no hagin complert els 18 anys el dia de la cursa, hauran d’entregar, a la recollida del dorsal, l’autorització del pare/mare o tutor/a legal.

L’organització, no tornarà els diners de l’ inscripció una vegada feta efectiva la mateixa.

L’organització recomana als participants fer-se una revisió mèdica i/o prova d’esforç a totes aquelles persones que no hagin corregut una prova de similars característiques anteriorment o portin un període perllongat de temps sense fer activitat física. A tal efecte, l’organització no es fa responsable de qualsevol patologia mèdica que pateixi el corredor durant la cursa i/o durant les hores posteriors a la finalització de la mateixa.

Certifico que estic en bon estat físic. Eximeixo de tota responsabilitat que de la participació en l’esdeveniment pogués derivar, com ara pèrdua d’objectes personals per robatori o altres circumstàncies els espònsors o patrocinadors comercials, directius, empleats, empresa organitzadora de l’esdeveniment i altres organitzadors. Renuncio a tota acció legal que pugui derivar de la participació en l’esdeveniment.

Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, com  també en els resultats en acabarla cursa, seguint la normativa establerta. També la publicació de fotografies de la cursa i la comunicació de l’organtizació via mail, així com la dels patrocinadors i col·laboradors.

La prova, es suspendrà en cas de problemes meteorològics greus.

El sol fet d’inscriure’s implica la total acceptació del present Reglament.

Organització: info@corresolidaris.org