Us informem que tenim oberta la inscripció a la formació “La costura i la innovació: una oportunitat per a tu” dirigit a dones empadronades a Barcelona en situació de vulnerabilitat i més concretament, al col.lectiu de dones amb discapacitat i a poder ser  majors de 40 anys.

Adjunto document informatiu i cartell.
La formació és gratuïta i s’organitza  des de Cocemfe Barcelona amb la col.laboració de l’Ajuntament de Barcelona. S’imparteix en les instal·lacions del centre cívic Verdum i els Ateneus de Fabricació.

La formació té com a finalitat millorar la qualitat de vida d’aquestes dones a partir de millorar la seva empleabilitat a través del creixement personal, la formació i la seva promoció en el mercat laboral, concretament en l’ofici de costurera promovent alhora, accions de reciclatge, transformació, i fabricació digital.

La idea base és dotar a les participants/beneficiàries de les capacitats i habilitats personals i laborals necessàries, en l’àmbit de la costura i la fabricació digital i acompanyar-les a millorar la seva posició amb relació al seu entorn i al mercat laboral.

Aquesta experiència creativa, artesanal i amb perspectiva eco social és 100% pràctica i s’emmarca dintre del projecte de formació, capacitació i inserció laboral anomenat “Mou-te: forma’t i ocupa’t”.

Per consultes i inscripcions podeu contactar amb Núria Bartomeu i Marigó a l’email: nbartomeu@cocemfe-barcelona.es

Moltes gràcies novament per la vostra col.laboració i per la tasca que dueu a terme.

Salutacions cordials,

 

Limfacall

DOCUMENT Informatiu Formació_ “La costura i la innovació_ una oportunitat per a tu”